tisdag 26 augusti 2008

här är vi nu...

å int vet vi nå va vi håller på med, fast nu har vi i alla fall ett skyddat trådlöst nätverk. De ni, de e en bit på vägen. Till saken : här e vi då, Humanisten, Teologen och Formgivaren, också kända som Suli-Puli (för det mesta bara Sulis), Xandris å Lillis (även Lillis-Pillis), välj vilka namn ni vill, vi lystrar till de mesta. Tillsammans e vi inkastade i ett konstigt äventyr här i Åbo, vi e lite smått förvirrade, men vi vet att Eriksgatan 31 är där vi ska ha vårt hem här i stora staden. Här bor vi tillsammans me våra tre Ikea-bonsaiträd, vår spretiga Suvi-Anne, vår orkidé Svea, Heinrich(han som vi hittade i ett skåp) och en hel del andra små knytt.
Akademistuderandena cyklar hittills varje morgon iväg till humanisthögkvarteret och teologpalatset för att lyssna till massvis av information, nästan så att öronen förtvinar, men de e väl så de ska vara. Formgivaren-to be är hemma ännu den här veckan och spenderar sin tid med att titta på filmer som handlar om konspirationer å draman, fast sånt behöver man ju tydligen int se på film mera heller, de lär ju till och med finnas där hemma i Låtsas-Finland. Att sånt.
Vi bor på 94 kvadratmeter och är stolta förvaltare av bl.a. ett varasto, ett duschdraperi med glada guldfiskar på, samt en espressomaskin, så dedäran... Välkommen in på kaffe :)

Hälsning till våra föräldrar: Vi lever och mår, å int svälter vi heller, för idag åt vi en bit av Farinas bakrumpa, sådeså. Å till Lillisas pappa: De var int alls en dålig kossa, hon smaka nog gott me lite grillkrydda å salt på.

Kommentarer mottages med tacksamhet

Tzyss å puss som vi pa sejj.
// Sulan, Xandris å Lillis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja! Äntligen ett inlägg och en röst från Långtbortistan. Bra att ni har det fint - för jag tolkar det så :o)

Anonym sa...

Jag instämmer med sulisas systro, äntligen lite liv på bloggen. Det var ju tur ifall Farinas rumpa smakade bra ;)