måndag 3 november 2008

lite av varje


Hej å hå! Välkommen till ett nytt avsnitt av Hemma hos oss på Eriksgatan! - okej, let's not go there... men ibland skulle vi faktiskt kunna ha en egen tv-serie (okej, okej, Humanisten har sett för mycket på TV i helgen), vi är övertygade om att det skulle vara en ganska underhållande tv-serie. Igår till exempel efter att vi hade ätit och diskat exploderade Humanisten verbalt(troligen en motreaktion till helgens isolering) som en följd av detta exploderade även Teologen verbalt och under mindre än en halv minut hade hon givit Humanisten en sjudundrande reality-check. Sedan låg Humanisten och gapskrattade på köksmattan i åtminstone en halv minut. Formgivaren betraktade hela spektaklet med förundrade ögon.
Idag har den stackars Formgivaren varit febrig och därför stannade hon hemma när Teologen och Humanisten begav sig till Anttila för att köpa mera färg till printern... ja, och så köpte vi också Lovisa, vår julängel som vi ska hänga upp på dörren. Tyvärr tog inte vår lilla shoppingtur slut där... vi fortsatte till Stockmann och spenderade en allt för lång stund på tredje våningen där vi gick runt bland julgransglitter,vinegrette-pumpar, värmedräkter för hundar, pastavevar(Humanistens hemliga och undermedvetna passion)och dyra hårtorkar med vitaminfunktioner (?). Ja, och så förundrades vi oss över män i rock och snygga skor som köper vinställningar och Villeroy & Boch-porslin på Stockmann...det var vackert på nåt sätt.
Oj, nu tänkte vi nästan glömma att berätta om våra relativt nya inneboende: Eugen å Febe. De är väldigt kära, nästan så de e äckligt. Eugen är manligt röd och Febe är oskuldsfullt vit - titta bara på bilden. Ain't love grand?
anyhow, nu har vi förberett vårt hem för julen. Förutom Lovisa-ängeln så inhandlade vi två stjärnor, en på fot och en som man hänger i fönstret. Det var också vackert.
Nåja, nu ska vi avsluta. Humanisten ska steka fiskpinnar, Formgivaren ska fixa printern å Teologen betalar hyran. - för alla har vi ju en uppgift. ;)

Overandout// Trion

2 kommentarer:

Anonym sa...

camilla skulle ju börja kommentera så nu gör hon det. (istället för att göra läxor) hoppas att sulis inte tagit för stor skada av isoleringen. :) grattis till era inköp de låter mycket mysiga. camilla längtar lite smått till julen efter att ha läst ert inlägg.

Anonym sa...

Alla män som självmant handlar på Stockmann är vackra. På nåt sätt. ;o)

Själv har jag idag rört mig bland män som tydligen tycker att det är finemang att sprida sin grott-människa-odör. Det är inte vackert. På nåt sätt. Men det är en faslig tur att de är lätträknade. Axe-reklamen har bitit på de flesta...

Själv doftar jag alltid hallon, rosor och vita liljor. Eller nåt.

Ha det riktigt gott där borta i studiestaden, alla tre. Jag väntar alltid ivrigt på era
uppdateringar.