söndag 12 oktober 2008

kreativiteten flödar


här på Eriksgatan är vi mycket skapande av oss. Humanisten har just sysslat med något som kan liknas vid mycket öhm, nyskapande och innovativ origami (den urgamla japanska pappersvikningskonsten, ni vet ;)) Resultatet kan ni se ovan. Fråga: är det sunt att en söndagkväll klockan 21.30 klippa sönder lördagens Helsingin Sanomat för att tillverka en utomjording och ett rymdskepp? Är det sånt man gör när man gör A-L-T, allt för att undvika att skriva uppsats? Synpunkter mottages med tacksamhet ;)
Vi bjuder på dialogen som utspelade sig mellan trion i samband med tidigare nämnda pappersvikningsceremoni:
Teologen: Öh... alltså Sulis? Va ere fö nating?
Humanisten (glad och stolt över det hon just skapat): It's a
spaceship!
Formgivaren: Jaha, ska du tibaka eller?

Därtill har Teologen stickat samt lekt nagelfrisör, en bra sådan. Formgivaren har mest sett söt ut (och kokat te). Att sånt.
Dessutom har vi Sömmerskan här på besök, roligt, roligt! :)
P.S. notera Eeva Ahtisaaris huvud på utomjordingens spröt! eller ja, halva huvudet i alla fall...

// Trion och Sömmerskan

4 kommentarer:

Alexandra sa...

Det låter nästan som om studielusten har svikit er, men oj vilket bra alternativ till skolarbete ni hittade! (:

Anonym sa...

Underbar dialog!! Jag kan riktigt se er sittande runt ert köksbord med Sulis knåpande (det var väl inte igår, syster?!).
Jag fick en skratt-attack i storleksordningen "plastvindruvor från Portugal" när jag läste Formgivarens fråga: Ska du tillbaka, eller? Och att teologen funderade vad det skulle föreställa, är enkelt att föreställa sig. :o)))
Men att - fortsätt så!

Anonym sa...

kära syster, om skratt-attacken var i storlek med den som du fick i samband med "nästan-plastvindruvsätning i Portugal" då var den minsann GIGANTISK! Den var ju nästan farlig, du höll ju på å få ont om luft ;) fast de e ju roligt att vi kan bjuda på såna skratt med våra triviala påhitt!

Anonym sa...

"ska du tillbaka eller?" Hahaha!! Skrattattack här också :D