tisdag 7 oktober 2008

Martha-freaking-Stewart!

Teologen har förvandlats till Martha-freaking-Stewart! Gör henne ens lite förbannad och hon städar, diskar, tvättar och stryker lakan- allt i en fart av ca. 150 km/h. På dagens agenda står bakning, närmare bestämt kanelbullar. Vi har just inhandlat leivontamargariinia vid Siwa och som bäst håller hon på med att "skapa arbetsyta" ;) Humanisten sitter vid köksbordet och beskådar spektaklet, fast hon ska just börja studera. Post-War Realia står just nu på hennes agenda. Därefter kommer väl det fantastiska ämnet Academic Writing... yay!.. Formgivaren är fortfarande i skolan och ritar å målar å har sig. Dagens middag är ännu oklar, antagligen blir de en av de 4 standardrätterna, förslagsvis skinkfrestelse.

dagens nedpunkt: Humanisten steg upp ca. 3 timmar för tidigt, HELT i onödan. eller ja, hon hann i alla fall tvätta håret och störa hårt arbetande människor innan hon somnade om, så kanske det inte var helt av ondo :) Mr F på The Department hade tydligen fått förhinder eller nåt så Humanistens föreläsning blev inställd, vackert så ändå.
Nedpunkt nr 2 : Humanisten misstänker att hon är allergisk mot sitt übervarma duntäcke eftersom hennes ögon sväller upp och ser ut som små gluggar när hon stiger upp på morgonen. Idag hittade hon till och med en liten fjäder på kudden, det må låta gulligt, men det var mest äckligt faktiskt! :P

dagens höjdpunkt: kanelbullar

dagens visdomsord av Teologen: " Kara! Ja-a. Int kan a leva me döm, men int kan a väl leva utan döm helder!"

//Over and out from The Residens

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nam, bulla :) jag tänkte att jag sku hälsa på er på söndag om de går :)och är äääända till fredag

Anonym sa...

Jodå, de ska nog gå för sig om du e beredd på att det kommer att finnas annat folk här också. :) Tur att vi har bullar så det räcker. :P

Anonym sa...

Här kommer det inlägg på löpande band. Tänk, jag hinner inte ens kommentera... ;o) Syster E, en liten försynt påminnelse bara: GLÖM EJ "FEL I HUVU-DAGARNA" I MORGON! Can't wait to meet my new wake up light...!

Anonym sa...

syster M: I'd never forget that ;) jag ska lägga på mig skyddspansaret och armbåga mig fram bland galna tanter!

Anonym sa...

he heiter faktiskt "women, you can´t live with them, and you can´t live without them"!!!