måndag 13 oktober 2008

självdisciplin = 0, zero, nil

Humanisten är just nu ett förskräckligt bra exempel på en människa som lider av en mycket svår form av "ingensjälvdisciplinwhatsoever". Trots flera deadlines som lär komma inom en mycket snar framtid får hon inget gjort. Sällan.(Hon inbillar sig att hon jobbar bäst under lite stress, javisst!) Dessutom har hon hemlängtan, det tror jag vi alla har här i residenset, för idag fick vi ett fint brev av allas vår religionslärare R. Vi blev jätteglada! Så glada att vi till och med kommer att införkaffa en kylskåpsmagnet enkom för att kunna sätta upp brevet innehållande en fin bild samt hälsningar av R på kylskåpet :) Vi måste bestämt avlägga ett besök till PG nångång under vår undervisningsfria vecka!
I skrivande stund funderar Humanisten på huruvida hon skall a) diska och reda upp i köket, b)bädda sängen, c) gå ut på en promenad, d) ringa ett telefonsamtal eller e) läsa två grundböcker i pedagogik. Hon konstaterar också att alternativ e kanske skulle vara mest nödvändigt men att alternativen d och c lockar mest. Speciellt d. Sådeså :) Vi får väl se hur de blir med den saken.

over and out // Humanisten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att din avsaknad av självdisciplin beror beror på något... speciellt. Hmm. Vad kan det vara, vad kan det vara... jag kommer liksom inte på det. ;o)

Anonym sa...

Rättelse: Det ska vara avsaknade självdisciplin osv. Det blev rent av för mycket av där, av och till, eller va?

Anonym sa...

ja ja, rub it in! ;)