måndag 27 oktober 2008

shopping for labels...shopping for Pirkka & EuroShopper

Humanisten å Teologen är nyss hemkomna till Residenset från måndagens obligatoriska matshoppingtur. Tillsammans har vi cruisat genom K-markets hyllor bland djupfrysta kängurulår och en och annan stackars sej från Nordsjön. Effektiva och prismedvetna som vi är kom vi hem med bland annat 800 gram Euroshopper marshmallows samt Ballerina- å Doris-kex. ( Vi vill redan på förhand informera våra mödrar att sådana livmedel är väldigt bra att ha när man får främmande... att sånt) Mjölken glömde vi dock... Nåja, sellaista sattuu, efter kamp och strid (en omgång sten, sax och påse)blev det alltså klart att det blir Xandris, Teologen som hamnar å springa ner till vår shop on the corner,de vill säga allas vårt Siwa ;)
Dagen har förlöpt någorlunda smärtfritt och Formgivaren hittade Teologen och Humanisten sovandes i sina sängar när hon kom hem från skolan ( det här börjar likna sagan om Guldlock, även om vår Formgivare inte är så guldig i håret och de hon bor med ser väl förhoppningsvis heller inte ut som björnar...)
Som ni märker har vi inte så mycket att rapportera här från Residenset ikväll, men vi tackar ändå för er uppmärksamhet å visat intresse (öh...jå)

Som avslutning vill vi bjuda er på dagens citat från Eriksgatan: Kara - int kan a ju leva me döm.... å int kan a leva me döm.

å en lite nyare variant: Kara - int e di ju fullt schluu int!

Dagens betraktelse: Odd Fellow-gubbarna festar i frack i högkvarteret runt hörnet (waddup?)

Uppdatering: Vid Siwa finns det argsinta tanter som grymtar åt teologer. E sånt verkligen politiskt korrekt!?

//Over and out from the Residens

1 kommentar:

Anonym sa...

Shopping for labels :o)))
Va ni är ekonomiskt sinnade, er unga ålder till trots! Pirkka och jag forever, fast berätta gärna vad ni hittar i EuroShopper-väg också...