söndag 5 oktober 2008

back to reality

nu e vi här igen, i residenset på Eriksgatan. Efter en trevlig helg hemmavid har vi återvänt till ett regnigt och blåsigt Åbo där vi i skrivande stund förbereder oss för en te-stund runt det ferrariröda köksbordet. Vi bjuder oss själva på te serverat i vår fina blommiga tekanna och Farinas rumpa(frid över hennes minne), dock inte i malen form, utan snarare i saltare form. Överblivna dill- och gräddfilsschips står också på menyn. Spännande kombination? -javisst, men ack så gott ;)

Tågresan hit var ändå ganska smärtfri, Humanisten och Formgivaren tittade på bilder från förgångna tider samt lyssnade till rolig musik (gospel baserad på grekisk mytologi, med andra ord helt fantastiskt!) Fast tänk va vi har varit unga, eller ja, yngre kanske :)

Och tänk att Humanisten inte har något mera att babbla om ikväll, väldigt besynnerligt, hon som inte har varit tyst mer än en minut i sträck i helgen ;)

Kanske musiken får tala istället. Humanisten proudly presents kvällens fiilisbiisi: http://www.youtube.com/watch?v=4MbAphHMCJY
Håll till godo! :)

Handtag, famntag, klapp å tzyss. // Humanisten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Handtag, famntag, klapp OCH kyss!!? Hoppsan Sulis, det var generöst ;)

Anonym sa...

men daah, Liinis! man säjer ju faktiskt så! :P