tisdag 30 september 2008

suck, klagan och död.

precis. Ikväll suckar vi på Eriksgatan, vi suckar över det komplexa grekiska spåket samt över amerikanismer och Herr Websters ordbok. Och över att Claire är död. Formgivaren sitter rödgråten vid köksbordet och följer med hur Tess, Stevie och de andra ska kunna fortsätta sina liv utan Claire. Och stackars, stackars Alex, han skulle ju fria och allt...Life's a bitch eller hur de nu brukar uttrycka det :P Ja-a. Stämningen är minst sagt melankolisk i residenset.

Humanisten skulle kanske kunna muntra upp sällskapet genom att göra något roligt, till exempel sy ett klädesplagg eller dylikt. Kanske vi till och med måste ta fram ögonbrynstrimmern. Fast så roligt ska vi inte ha, det kan ju (som sist) få förödande konsekvenser ;) Humanisten måste kanske till och med yttra orden " Lillis took my eyebrows!", och det vill hon faktiskt inte. Men ack så roligt vi hade när sagda trimmer provtestades för första gången! :)

Teologen har däremot varit rätt så munter hela dagen och i morse sjöng hon vackert om Humanisten och konstaterade att "namnet" Sulis passar in på nästan vilken sång som helst, fantastiskt! Efter ett besök på Arnolds och två urdruckna smoothiesar senare var Teologen och Humanisten på topphumör, ända tills grekiskan och Post-War Englishes förstörde den uppsluppna stämningen... morr.

Ska gå och se om Formgivaren har repat sig från den stora tragedin ;)

// Humanisten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har den melankoliska stämningen lättat till idag? Hoppas det... :o)

Anonym sa...

ack ja, idag äter vi våfflor, men vi nämner fortfarande inte Claires död för Formgivaren blir så lessen då...

Alexandra sa...

Snokar runt lite bland alla bloggar för att uppdatera lite vad alla sysslar med numera. Ha de bra och lycka till med studierna!