torsdag 11 september 2008

kvällsliga förehavanden i studiestaden

på syster M:s begäran skall Humanisten härmed redogöra för sitt extravaganta och mycket utsvävande studieliv: idag, torsdagen den 11 september 2008 befinner sig Humanisten i residenset på Eriksgatan. inte ensam dock, utan med sina två förkläden: Teologen och Formgivaren. Tillsammans sitter vi nu (kl.22.06) och tittar på ett avsnitt av Ally McBeal (det avsnittet där hjärtekrossaren med stort H, Herr Jon Bongiovi gör entré som läcker rörmokare ;) ) 

Formgivaren och Humanisten är halv roko och proppar i sig B-vitaminer och Burana, att sånt... därav orsaken till att Humanisten inte springer ut på stan (som hon tydligen har för vana att göra. Usch och fy, stygga Humanisten!) Men, som sagt, nu är hon hemma i säkerhet, bakom lås och bom ( Förklädena/de personliga livvakterna har haspat dörren för säkerhets skull ;) ) 

Nu till något annat: Suvi-Anne: The Recovery! Teologen utförde för en stund sen ett ytterst komplicerat kirgurgiskt ingrepp på stackars Suvi- A. Formgivaren var också med på noterna och scrubbed in. Humanisten som inte gillar dylika förehavanden tittade på och blev nästan lite svag i huvu. Men nu mår hon nog bättre (S-A alltså), i alla fall e hon lite mindre krullig (ni kanske minns att allra käraste Suvi-Anne blev "microcuted" när hon av misstag hade placerats på mikron, därav krullet)

Idag firar vi dessutom Teologens namnsdag, Humanisten och Formgivaren var mycket romantiska och överraskade med en mini-tårta. Grattis A! :)

Kvällens fiilisbiisi: Hit The Road Jack

Kvällens ord av visdom: Ally McBeal: There's no sin in loving men. Only pain!

Renée Raddick: Snow White. Cinderella. All about getting a guy. Being saved by the guy. Today it's the Little Mermaid, Aladdin, Pocahontas. All about getting a guy.

Ally McBeal: So basically we're  screwed up because of...

Renée Raddick: Disney.


Over and out//
Humanisten




1 kommentar:

Anonym sa...

Jamen ja. Nu har ni det bra där innnför era väggar! Dörren är haspad och Ally är på G. Jag känner mig genast mera trygg och samtidigt förvissad om att det i fortsättningen är haspen som ska till för att lugnet ska bestå. Men varför äter ni B-vitaminer och Burana? Det verkar illavarslande...

Å på tal om Suvi-A, så ska ni få se att hon blir som ny. Ännu.