måndag 8 september 2008

på publikens begäran

idag är det fest på eriksgatan 31. dagen som vi väntat på väldigt länge har kommit. det är ingen som har födelsedag eller något liknande. idag är dagen då vi får ha soffest, för vår vackra och underbara soffa har nu äntligen anlänt. så kvällen plan är att sitta i den så läge det bara är möjligt. :) 

dagens tack tilldelas allas vår socionom i. som var här när soffarbröderna kom ( efter utsatt tid)! tusen miljoner kramar till dej socionomen, dessutom har du vunnit en helkväll i vår soffa. på språket eriksgata betyder detta popcorn och valfri film!

formgivaren håller på med något mystiskt... eller egentligen inte. hon ritar ett hantverk, hon är så duktig vår formgivare, dock har hon slösat lite på pappret, så en isbjörn lär nog ha trillat i vattnet på grund av hennes perfektionistiska sida. men de gör inget för vi har speciella kassar som vi använder när vi handlar.  vi stöder nämligen inte k-markets plastkassar:) detta betyder att formgivaren har tillåtelse att slösa lite papper..

dagens andra tack vill jag ge till formgivarens pappa för tillskottet i vårt chokladlager, det var en ytterst bra sort du gav oss denna gång. hemskt mycket tack!

nu borde teologen läsa kyrkohissa. för tro det eller ej, teologen har sin första tent nästa veckas onsdag. usch och fy, man kan ju få ångest med mindre.

nåja nu har publiken (läs teologens moder) fått vad de önskat, ett rykande färskt blogginlägg från oss alla till er alla. 

//teologen


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jasså nu har ni soffa, borde man börja planera ett besök då eller? ;)

eriksgatan 31 sa...

absolut du är ju alltid välkommen hemma hos oss:)