tisdag 2 september 2008

kallt äckligt regn

teologen vaknade till ett ilsket smattrande idag. ja, de heter no idag eftersom teologen just har vaknat, hurra för sova länge morgon. nåväl de visade sig att det ilskna smattrandet som väckt teologen var regn. kallt, ruskigt, vått och äckligt regn. detta regnande håller på att driva teologen till vansinne. att cykla i regn till teologparadiset är inte alltid roligt. dessutom skall teologen på inskriptionsgudstjänst idag och då vill hon inte ha stora blöta fläckar på knäna. 

igår försökte sig teologen på att beställa böcker, tyvärr så fungerade det så snart har väl teologen ett stort och tungt paket att uthämta på  posten. själva paketet i sig är väl inget problem, men tyvärr lär det väl följa med en räkning.

nåja. dags att mentalt förbereda sig på att gå ut i  det kalla äckliga och blöta regnet. men innan de ett lite dumt och kanske lite oallmänbildat tankesätt från teologen:  " om de int slutar regna snart kommer vattnet i himmelen ta slut lagom tills dess att de börjar snöa. Och då blir de ingen snö. så snälla herr regn sluta genast upp med dina regniga fasoner"

// teologen/ alexandra,/kandra,/xandra/mimma. 

ps. mamma oroa dej inte, jag v e t att jag skall betala hyran denhär veckan :)





Inga kommentarer: