måndag 29 september 2008

saker som upprör!

teologen är irriterad. efter många om och men har nu tystnaden lagts sig på eriksgatan 31. Tydligen finns det människor som inte har något emot att borra och spika i sina väggar flera timmar i sträck. detta har nu irriterat oss (läs den tent läsande teologen) så till den milda grad. men nu är det åter igen harmoni på eriksgatan.. eller åtminstone nästan. 

en annan som som irriterat teologen är det bristfälliga tent materialet som skall läsas till morgon dagens tent. men som tur kan ju teologen sitt lands historia och vet att vårt land inte blev självständigt 1922 utan 1917. tur att teologen vet vad konventikel plakatet handlade om och att det fanns en lag som hette dissenterlagen som kom 1889. allt detta visste redan teologen men tydligen finns det andra som inte visste de... kanske är det så att teologen fått en bra grund från gymnasiereligionen och kommer klara denna tenten alldeles jätte bra. man kan ju iallafall hoppas. 

först en till tekopp sen skall teologen ta den sista drabbningen med sitt tentläsande och formgivaren och humanisten.. ja de lär väl fortsätta med sin favoritsysselsättning... Mc Leod's daughters. 

god natt folket

//teologen

Inga kommentarer: