söndag 28 september 2008

dagens dilemma

Hej å hå! humanisten här igen :) här har vi söndag på Eriksgatan, förmodar att de flesta andra har det också. Söndag betyder ju förutom vilodag också den dagen när Humanisten tampas med det eviga problemet : att vara eller inte vara... aktiv...hurttig....(ni förstår synonymerna, right?)Ska Humanisten alltså :

  • a) Gå ut på trevlig promenad i höst...öhm. ljuset?
  • b) Gå ut på trevlig men ytterst hurttig promenad i sagda ljus?
  • c) Spendera dagen med att titta på 5e säsongen av McLeod's Daughters och dricka te?

hmmm.. tricky choice ;) kanske man kan göra båda. Hursomhelst, från en sak till en annan. Ett problem: Humanistens handdukshängare. Den o-sitter fast på väggen på hennes (mer eller mindre egna) toalett(rummet alltså). Newtons krafter eller whatnot drog ner den silvriga Ikea-hängaren när Humanisten bara för en kort sekund skulle hänga upp sin sprillans nya kappa. Att sånt. Någon händig typ som vill fixa? ;) (ett försök till utövande av bimbofeminism är aldrig fel konstaterade Humanisten)

Åsnebrygga: Humanisten köpte sig en ny höstgarderob igår när hon var på en mycket trevlig shoppingrunda med Formgivarens lillasyster, Klädsömmaren. Till inköpen hörde bl.a. en svart ytterkappa, ett par snygga "halvlånga boots" (enl. Klädsömmaren,tur att vi har henne. :) Och Syster M, du kan få låna dem om du vill, de passar antagligen bättre på dina aningens mindre fötter ;) stl. 38 är de förresten)en vit virkad "kantarellmössa" och en svarte pajto. Att sånt, nu visste ni de ;)

Over and out / Humanisten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yes! Jag måste få pröva dina skor/stövlar med det snaraste!! Och kära syster, du kommer att vara så söt i champinjonhatten och den nya kappan! Tänk att just du får gå på lösdrift i en stad som har ett utbud att tala om. Inte är jag ju avis, precis, men det påminner... Ha det gott, p&k!

Anonym sa...

Oj, jag menade förstås kantarell(tr)hatten :o)