måndag 1 september 2008

död och olycka

okej, det låter kanske dramatiskt...men lite dramatiskt e de nog allt.

Tyvärr måste vi meddela att vår vän Suvi-Anne har lämnat det jordiska livet, hon finns alltså inte med oss längre (tror vi i alla fall) Orsaken bakom hennes mycket tragiska död har på inget sätt något att göra med oss, utan istället är det vår mikrovågsugns fel - hon blev helt enkelt mikrostrålad till döds.En värdig begravning och minnesstund kommer att hållas i stillhet.

Fast de e ju så att alltid lär man sig något. Dagens lärdom var att man aldrig skall placera växter på en mikro, detta är dock en lärdom som kom att kosta oss ett liv...

Så till den andra rubriken: olycka. Humanisten råkade ut för en mindre olycka när hon igårkväll vrickade foten (eller nåt i den stilen) Hon hade alltså suttit på sin ena fot som domnat bort,helt ovetandes steg hon plötsligt upp för att ta sig till köket, men så värst långt kom hon inte innan hon kollapsade, halvvägs ut ur rummet. Efter en hel del asia, till exempel Teologens och Formgivarens akuta apoteksbesök, ett par telefonsamtal, 600mg Burana, påstrykning av diverse geler och salvor samt bandagerande av sagda fot fick Humanisten på Teologens stränga order pallra sig i säng. Att sånt. Haltandes och cyklandes, men vid relativt gott mod tog hon sig dock till Humanisthögkvarteret för att ta del av en föreläsning om det brittiska samhället och dess mångfald.

Teologen har också suttit på föreläsning om kyrkohistoria och söker nu som bäst efter icke-existerande kurslitteratur.

Formgivaren inledde idag sina studier och skall tydligen springa runt halva stan med sina tutorer, sen ska hon också antagligen på gulisöl, låter skojigt :)
Teologen och Socionomen ämnar åka till det STORA blå-gula varuhuset och hämta en del grejer ikväll, Humanisten stannar hemma och ser på TV eller nåt sånt, dvs, ifall int tidigare nämnda varuhus råkar låna ut rullstolar ;)

Kramåpuss//

Humanisten

3 kommentarer:

Anonym sa...

ajdå. olyckor händer så lätt. krya på dig humanisten! :)

Anonym sa...

Frid över Suvi-Annes minne! Hon gick ifrån er alldeles för tidigt... (men jag vill inte klandra er och uttala mina tankar om er vanvård av en ung och oskyldig planta... som skulle ha haft många fina år framför sig om hon bara hade haft ett gott hem och fått växa upp utan era förgörande mikrovågor.) Så att. Men skönt att foten höll till förmån för det brittiska imperiets fortgång och framgång. :o)

Anonym sa...

till systro: sannerligen, hon är i ljust minne bevarad. och javisst, bring it on, Rule Britannia! och God save the Queen å allt va de heter ;)